AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve deve görmek

Kahve falında fil ve deve görmek

Kahve falında fil ve deve görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil ve deve gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında fil ve deve görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında deve ve fil görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında minik fil görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil öldürmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında fili yüzerken görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında fil suresini okumak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın fil görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında fil ordusu görmek batıl amele, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir