AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil olduğunu görmek

Kahve falında fil olduğunu görmek

Kahve falında fil olduğunu görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında fil olduğunu gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Kahve falında renkli fil görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek istediği oranda da eğleneceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan fil görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil suresini ezberlemek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yürüyen fil görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında filin uçtuğunu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında cam fil görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir