AnaSayfa / Genel / Kahve falında fili kesmek

Kahve falında fili kesmek

Kahve falında fili kesmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fili kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, ani değişiklikler ya da farklı olaylar planların buna göre uyarlanmasını gerektirebilir.

Kahve falında fili kesmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında fil kesmek çözümsüz sorunları olmayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşan fil görmek nitelik ve farklılık geleceğine, güvensizliğini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında dev fil görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fil başı görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında fil ve kaplan görmek zahmete ve çileye düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında fil kovaladığını görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, variyetini çoğaltacağına yorulur.

Kahve falında konuşan fil görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir