AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve at görmek

Kahve falında fil ve at görmek

Kahve falında fil ve at görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, evine bereket geleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, darp edileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, elde edilecek menfaatlere, çok büyük hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında fil ve at gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Kahve falında at ve fil görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında fil ve at görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan fil görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında fil ve timsah görmek şansının kötüye gideceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında filden korktuğunu görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, mutlu olacağınıza işaret eder.

Kahve falında denizden fil çıktığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biblo fil görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir