AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan tarafından kovalanmak

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kendi yarattığınız koşullar veya durumlar belli alanlarda köşeye sıkışmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında aslan tarafından kovalandığını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalet eder.

Kahve falında birileri tarafından kovalandığını görmek huzur bulacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek tarafından kovalanmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına inanılır.

Kahve falında adam tarafından kovalanmak hanesine huzurun dolacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Kahve falında kurt tarafından kovalandığını görmek depresyona gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir