AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tarafından kovalanmak

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, geçmişini arkada bırakacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak keyifli hale geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dana tarafından kovalanmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan tarafından kovalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi tarafından kovalanmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölen biri tarafından kovalanmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yaratık tarafından kovalanmak kimseyle konuşmaz olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir