AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, geçineceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına yorulur.

Kahve falında kendi iskeletini görmek maddi konuda zayıflayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Kahve falında fare iskeleti görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bunun şans olacağına alamet eder.

Kahve falında iskeleden düşmek şansının ve bahtının açık olacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iskelet görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında konuşan iskelet görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında iskelet kafası görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı iskelet görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başarılarının düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir