AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında ayı tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında ayı tarafından kovalandığını görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayı tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında beyaz ayı tarafından kovalanmak her türlü konforsa sahip olunacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı tarafından kovalandığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovalayan ayı görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında ayı tarafından öldürülmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına inanılır.

Kahve falında ayı tarafından yenmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak başarı üstüne başarı kazanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında bir ölü tarafından kovalanmak özlem gidereceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir