AnaSayfa / Genel / Kahve falında fili kucaklamak

Kahve falında fili kucaklamak

Kahve falında fili kucaklamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fili kucaklamak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında fili kucaklamak onlardan taraf hayır göreceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında köpeği kucaklamak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işarettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi kucaklamak kendisi ile baş başa kalacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık kucaklamak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek kucaklamak uzun süre işsizlik çekeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı kucaklamak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıyı kucaklamak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir