AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kervanı görmek

Kahve falında fil kervanı görmek

Kahve falında fil kervanı görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, hüsrana uğrayacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret eder.

Kahve falında fil kervanı gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında fil kervanı görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında deve kervanı görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kervan görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında filin düştüğünü görmek çok başarılı adımlar atacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde fil görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta fil görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filin konuştuğunu görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru fil beslemek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir