AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan fil görmek

Kahve falında uçan fil görmek

Kahve falında uçan fil görmek makamının tehlikeye gireceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yeniden bir araya geleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan fil gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında filin uçtuğunu görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uçan fil görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında fili görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında fil emzirmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fil görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filin su içtiğini görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi fil görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında fil ve kaplan görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir