AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak duygularının karşılık göreceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayırlı işlere imza atacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan pisliği görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pisliğine bulaşmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet pisliğine düşmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet pisliği görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet pisliğini temizlemek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir