AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek ana baba dualarının alınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bunun şans olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır pisliği görmek yokluk çekmeyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında hayvan dolu ahır görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda hayvan görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ahır hayvanları görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan ahır görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında ahır ve hayvan görmek zararının büyük olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan ahırı görmek adeta sinirden küplere bineceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir