AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kurtarmak

Kahve falında fil kurtarmak

Kahve falında fil kurtarmak eski enerjisini bulacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında fil kurtarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında fil kurtarmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küçük fil görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil yüzük görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında fil ve deniz görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filli küpe görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan fil görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir