AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan fil görmek

Kahve falında uyuyan fil görmek

Kahve falında uyuyan fil görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında uyuyan fil gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kocaman fil görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında küçük beyaz fil görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kahve falında fil görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında fil biblo görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hamile fil görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında fil satın almak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fil eti yediğini görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir