AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil hediye etmek

Kahve falında fil hediye etmek

Kahve falında fil hediye etmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil hediye etmek gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Kahve falında fil hediye almak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında oyuncak fil hediye almak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında fil hediye etmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen fil görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında fil kestiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında tahta fil görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş fil görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında fili denizde görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir