AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen fil görmek

Kahve falında porselen fil görmek

Kahve falında porselen fil görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, borcunun kalmayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında porselen fil gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında porselen fil görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında porselen görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında porselen bardak kırmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında porselen fincan görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında porselen tabaklar görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak hediye almak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir