AnaSayfa / Genel / Kahve falında fiğ tarlası görmek

Kahve falında fiğ tarlası görmek

Kahve falında fiğ tarlası görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fiğ tarlası gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında fiğ tarlası görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında fiğ otu görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında fiğ görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında fiğ biçmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarla domatesi görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada domates görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir