AnaSayfa / Genel / Kahve falında fiğ biçmek

Kahve falında fiğ biçmek

Kahve falında fiğ biçmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayallerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında fiğ biçmek gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Kahve falında fiğ biçmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında fiğ tarlası görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fiğ görmek kudretinin yerine geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işaret eder.

Kahve falında fiğ otu görmek hastalıkların kalmayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında biçerle ekin biçmek mali krize gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, keyiflerinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kefenini biçmek hastalıkların son bulacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çayır biçmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir