AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada domates görmek

Kahve falında tarlada domates görmek

Kahve falında tarlada domates görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, tartışmalar yaşanacağına, işlerinde başarılı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tarlada domates gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tarlada kırmızı domates görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil domates tarlası görmek unvan sahibi olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada domates görmek takdir toplayacak işler yapacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada domates toplamak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında domates tarlası görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates tarlası sulamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarla domatesi görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı domates tarlası görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir