AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidanlık görmek

Kahve falında fidanlık görmek

Kahve falında fidanlık görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hobilerine eğileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hile ile mal elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında fidanlık gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Kahve falında gül fidanı almak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulur.

Kahve falında incir fidanı dikmek kafa dağıtacağına, zor durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında gül fidanları görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında fidanı görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Kahve falında toprağa fidan dikmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek fidanı görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün fidanı dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir