AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan vermek

Kahve falında fidan vermek

Kahve falında fidan vermek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazancın günden güne artacağına, darlığa düşmeyeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında fidan vermek gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Kahve falında portakal fidanı dikmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül fidanı sökmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, umutlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidanı görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulur.

Kahve falında çam fidanı sulamak borçlanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı fidanı görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Kahve falında dikili fidan görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir