AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikili fidan görmek

Kahve falında dikili fidan görmek

Kahve falında dikili fidan görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kısa süre içinde işten çıkılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında dikili fidan gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Kahve falında dikili fidan görmek kişinin geri planda kalacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet eder.

Kahve falında dikili taş görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında dikili çiçek görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında dikili ağaç görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık fidanı görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan sulamak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir