AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve fidanı görmek

Kahve falında meyve fidanı görmek

Kahve falında meyve fidanı görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, rahat bir nefes alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa işaret eder.

Kahve falında meyve fidanı gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında meyve fidanları görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında meyve fidanı görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne fidanı görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işarettir.

Kahve falında akasya fidanı görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük fidan dikmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva fidanı görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında sebze fidanları görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fidan dikmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir