AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle alay etmek

Kahve falında biriyle alay etmek

Kahve falında biriyle alay etmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, ayaklandıracağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle alay etmek gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında alay konusu olmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında alaycı gülmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle alay etmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanla alay etmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında askeri alay görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alay etmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arşı alayı görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alay edilmek yönetici makamına geleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir