AnaSayfa / Genel / Kahve falında dügün alayı görmek

Kahve falında dügün alayı görmek

Kahve falında dügün alayı görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında dügün alayı gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Kahve falında dügün alayı görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet eder.

Kahve falında gelin alayı görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alay ederek gülmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Kahve falında biriyle alay etmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanla alay etmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında alay geçilmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında alay konusu olmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alay edilmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir