AnaSayfa / Genel / Kahve falında fen lisesi görmek

Kahve falında fen lisesi görmek

Kahve falında fen lisesi görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında fen lisesi gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında fen lisesini görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fen lisesi görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında fen sınavına girmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Kahve falında fen öğretmeni görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Kahve falında fen sınavı olmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fen hocasını görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, ona yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında liseye başlamak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında lise arkadaşı görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir