AnaSayfa / Genel / Kahve falında fen sınavı olmak

Kahve falında fen sınavı olmak

Kahve falında fen sınavı olmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında fen sınavı olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında fen sınavına girmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında fen sınavı olmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fen öğretmeni görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet eder.

Kahve falında fen hocasını görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında fen lisesi görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında fen lisesini görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav sorularını yapamamak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir