AnaSayfa / Genel / Kahve falında liseye başlamak

Kahve falında liseye başlamak

Kahve falında liseye başlamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, umutlarının kırılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında liseye başlamak gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Kahve falında liseye başlamak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında liseye başladığını görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında liseden mezun olduğunu görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında lise öğrencisi olduğunu görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında liseden mezun olmak hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin liseyi görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lise arkadaşını görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, kişinin afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında liseyi kazanmak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir