AnaSayfa / Genel / Kahve falında fen sınavına girmek

Kahve falında fen sınavına girmek

Kahve falında fen sınavına girmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, onu isyan noktasına getireceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına delalettir.

Kahve falında fen sınavına girmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında fen sınavına girmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında fen sınavı olmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fen hocasını görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fen lisesini görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında fen öğretmeni görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında fen lisesi görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, eve kapanacağına işaret eder.

Kahve falında okul sınavına girmek başa iş açacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ehliyet sınavına girmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir