AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo fayansı görmek

Kahve falında banyo fayansı görmek

Kahve falında banyo fayansı görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kısmetlerin artacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında banyo fayansı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Kahve falında banyo fayansı görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı fayans görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fayans dizmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fayans görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında fayans yaptırmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fayans döşemek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fayans kırmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine inanılır.

Kahve falında eve fayans döşemek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir