AnaSayfa / Genel / Kahve falında fayans yaptırmak

Kahve falında fayans yaptırmak

Kahve falında fayans yaptırmak zor ve karamsar günler geçireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fayans yaptırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında mavi fayans görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fayans görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında renkli fayans görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret eder.

Kahve falında banyo fayansı görmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fayanslı ev görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fayans görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında fayans silmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz fayans yıkamak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir