AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi fayanslı ev görmek

Kahve falında mavi fayanslı ev görmek

Kahve falında mavi fayanslı ev görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ailesi ile mutlu olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi fayanslı ev gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında mavi fayanslı ev görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına inanılır.

Kahve falında mavi fayans görmek büyük kazançlar getireceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fayanslı ev görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bazı kaynakların tükeneceğine işarettir.

Kahve falında eve fayans döşemek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fayans görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında fayans kırmak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalettir.

Kahve falında banyo fayansı görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında fayans görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir