AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fayans görmek

Kahve falında beyaz fayans görmek

Kahve falında beyaz fayans görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz fayans gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz fayans görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz fayans yıkamak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz fayans döşemek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işarettir.

Kahve falında fayans görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo fayansı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında fayans taşı görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına inanılır.

Kahve falında fayans dizmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak fayansı görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir