AnaSayfa / Genel / Kahve falında favorilerini kesmek

Kahve falında favorilerini kesmek

Kahve falında favorilerini kesmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, neşenin yerine geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında favorilerini kesmek gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında favorilerini kesmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında favori görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali kesmek işlerin sürekli artacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzağı kesmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek daha fazla mal sahibi olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir