AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzağı kesmek

Kahve falında buzağı kesmek

Kahve falında buzağı kesmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzağı kesmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Kahve falında buzağı kesmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında buzağı beslemek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üçüz buzağı görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzağının öldüğünü görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında buzağı sürüsü görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Kahve falında buzağı emzirmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında inek ve buzağı görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek hacetinizin giderilmesine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir