AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazı tohumu görmek

Kahve falında pazı tohumu görmek

Kahve falında pazı tohumu görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazı tohumu gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında pazı tohumu görmek mutluluğunun zedeleneceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet eder.

Kahve falında hamur pazısı görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında pazı pişirmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pazı yaprağı görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında pazı dikmek zenginlik kazanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazı satın almak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında pazı görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, kazancını katbekat arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil pazı görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir