AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut kaynatmak

Kahve falında nohut kaynatmak

Kahve falında nohut kaynatmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, elinin darlık görmeyeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında nohut kaynatmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında nohut kaynatmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kaynamış nohut görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohut çorbası yemek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında pilav üstü nohut görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işarettir.

Kahve falında nohut buğday görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut yolmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında nohut satmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada nohut yolmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir