AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye kazmak

Kahve falında fasulye kazmak

Kahve falında fasulye kazmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında fasulye kazmak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında fasulye kazmak yakında hedefine ulaşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak işlerin rayından çıkacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işarettir.

Kahve falında türbe kazmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında boş mezar kazmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çukur kazmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri kazdığını görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine mezar kazmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarını kazmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir