AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye haşlamak

Kahve falında fasulye haşlamak

Kahve falında fasulye haşlamak elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, sözler sarf edeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında fasulye haşlamak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Kahve falında fasulye haşlamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında bulgur haşlamak sağlığının geri geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç haşlamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz lahana haşlamak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yılan haşlamak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında balık haşlamak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta haşlamak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir