AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana haşlamak

Kahve falında beyaz lahana haşlamak

Kahve falında beyaz lahana haşlamak kazanılacak ve ele geçecek paraya, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz lahana haşlamak gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Kahve falında beyaz lahana haşlamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana haşlamak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında lahana haşlamak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur haşlamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında et haşlamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta haşlamak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında suda yumurta haşlamak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yılan haşlamak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir