Kahve falında filizlenmiş fasülye görmek

Kahve falında filizlenmiş fasülye görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.

Kahve falında filizlenmiş fasülye gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Kahve falında filizlenmiş fasülye görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filiz görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında filiz ekmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin filizlendiğini görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ailesini utandırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top