AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatma anayı görmek

Kahve falında fatma anayı görmek

Kahve falında fatma anayı görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, parasının ve malının artacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalettir.

Kahve falında fatma anayı gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında fadime anamızı görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fatma anamızı görmek umutlarının çoğalacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fatma ananın elini görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret eder.

Kahve falında fatma anayı görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızı görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fatima anayı görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir