AnaSayfa / Genel / Kahve falında farklı boyuta geçmek

Kahve falında farklı boyuta geçmek

Kahve falında farklı boyuta geçmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında farklı boyuta geçmek gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Kahve falında farklı boyuta geçmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka boyuta geçmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başka bir boyuta geçmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında boyut atlamak sağlığın bozulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyut değiştirmek bazen umutlarını yitireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başka boyutta olmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında iki farklı terlik giymek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, rakiplerin üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir