AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir boyuta geçmek

Kahve falında başka bir boyuta geçmek

Kahve falında başka bir boyuta geçmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında başka bir boyuta geçmek gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Kahve falında başka bir boyuta geçmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında başka boyuta geçmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, yolunun hep açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farklı boyuta geçmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında başka boyutta olmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında boyut değiştirmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında boyut atlamak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka aleme geçmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir