AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka boyuta geçmek

Kahve falında başka boyuta geçmek

Kahve falında başka boyuta geçmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, kazancının katbekat artacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka boyuta geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Kahve falında başka bir boyuta geçmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine alamet eder.

Kahve falında başka boyuta geçmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında farklı boyuta geçmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında başka boyutta olmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında boyut atlamak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında boyut değiştirmek karşılıksız bırakmayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka aleme geçmek bir daha kopmayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir