AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek

Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek

Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında başka boyuta geçtiğini gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında başka boyuta geçmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir boyuta geçmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka boyutta olmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında boyut atlamak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farklı boyuta geçmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında boyut değiştirmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir