AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka boyutta olmak

Kahve falında başka boyutta olmak

Kahve falında başka boyutta olmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında başka boyutta olmak gördüyseniz:

  • Alternatiflerinizi araştırmalısınız.

Kahve falında başka boyuta geçmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir boyuta geçmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başka boyuta geçtiğini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında başka boyutta olmak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Kahve falında boyut değiştirmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında boyut atlamak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında farklı boyuta geçmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka yere tayin olmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir