AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi yakalamak

Kahve falında fareyi yakalamak

Kahve falında fareyi yakalamak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi yakalamak gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Kahve falında fare yakaladığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında fare yakalamak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında küçük fare yakalamak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi yakalamak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah fare yakalamak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet eder.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek iyi bir patron olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında elle fare yakalamak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yeni işler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir