AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yakaladığını görmek

Kahve falında fare yakaladığını görmek

Kahve falında fare yakaladığını görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, insanlara yol göstereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare yakaladığını gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük fare yakalamak başarısının artacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işarettir.

Kahve falında fare yakalamak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah fare yakalamak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yakalamak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde fare yakalamak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fareyi yakaladığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir